Véletlen megmutathatták, hogyan nézhet ki a Windows 12

A Microsoft néhány napja egy nagy eseményt tartott, amin a fő fókuszpont a Microsoft Office volt, de a forrás szerint lehetséges, hogy véletlen a Windows 12-es rendszert is megmutatták.

Az amerikai vállalat néhány napja egy nagy esemény tartott, ahol leginkább a Microsoft 365 volt a fő fókuszban, ami jelentős változáson ment keresztül, viszont lehetséges, hogy a Windows 12 prototípusa is feltűnt a bemutatás közben.

A kijelzőn, amin bemutatták a változásokat, a tálca kissé eltér az eddigi Windows 11-es rendszertől, így sokan úgy vélik, hogy ez már az új kiadás lehet, amit valamikor 2024-ben dobhatnak piacra.

Forrás: androidauthority

Sok információ nincsen még róla, csak azt tudjuk, hogy nagy erővel dolgoznak a Windows 12-es rendszeren, viszont a forrás szerint ettől sem várnak sok újítást, hiszen a Windows 11-es rendszernél is inkább az volt a tapasztalat, hogy Windows 10.5-nek felelne meg az újítás. A Windows 12 kódneve is kiderült, ami ne más mint a „Next Valley”.

Ha megnézzük a felhasználói felületet, akkor elmondhatjuk, hogy hasonlít egy kicsit a MacOS-re és a Linux rendszerére is. Alul egy lebegő tálca található meg, ami sokaknak vonzó lehet.


Forrás