Videón a Google Pixel 7 Pro

Az amerikai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Google Pixel 7 Pro okostelefont, amit most egy bemutató videóban is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Google új okostelefonjairól már több hónapja olvashatunk és hamarosan végre meg is jelenhetnek, amit több hír is alátámaszt.

A Google Pixel 7 Pro készülék lesz a sorozat legerősebb tagja, amit a napokban feltűnt YouTube videón meg is tekinthetünk. Ez alapján elmondhatjuk, hogy a tavalyi formavilágot megtartották, de még egyedibb és dizájnosabbá vált az újdonság.

A kamerasziget elhelyezkedése is megmaradt, csupán annyi változott, hogy jobban kivehetőek a lencsék a hátlapból. A videó végén látható egy kép, ahol egy vezeték nélküli fülhallgató és az új Google Pixel Watch is látható, ami nem véletlen, hiszen ezek is érkezhetnek majd.

Maga az okostelefon hardveresen a legújabb Google Tensor lapkával lesz majd felszerelve, amit Tensor G2 SoC-nak neveznek, mellé pedig 12GB RAM-ot raknak, 128GB vagy 256GB belső tárhely mellett. A hátoldalon összesen három lencse fog szerepelni: egy 50 MP-es főkamera, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 48 MP-es telefotó lencse.

A kijelzőn a forrás szerint nem változtatnak, így marad a tavaly is használt 6,7 colos QHD+ felbontású LTPO OLED kijelző, ami 120 Hz képfrissítésre is képes. Az akkumulátor 5000 mAh-es lesz, amit 30W-al lehet majd vezetékesen tölteni, de támogatni fogja a vezeték nélküli töltést is.


Forrás