Videón a mobiltelefonokra is érkező, felújított GTA trilógia

gta-de

A Rockstar Games közzétett egy videót amin megnézhetjük, hogy milyen lesz a mobiltelefonokra is érkező GTA: The Trilogy – The Definitive Edition.

crypto50

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Rockstar Games a Grand Theft Auto III idei huszadik születésnapja alkalmából egy új játék bemutatására készül. Pontosabban több játék bemutatására. Az ünnepi alkalomból ugyanis újra piacra dobják a Grand Theft Auto III. Grand Theft Auto Vice City és a Grand Theft Auto San Andreas nevű játékok felújított változatát, ami a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition néven fog érkezni. Az újdonság elérhető lesz PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch konzolokon és PC-n, valamint mobiltelefonon is. Viszont ahhoz hogy mobilon tudjunk majd játszani vele, még egy kicsit várni kell ugyanis csak 2022 első felében érkezik majd a készülékekre a játék, természetesen Androidra és iOS-re egyaránt elérhető lesz a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Az elmúlt évben sok hasonló, falújított játékkal találkozhattunk PC-n vagy más konzolokon. A Rockstar Games szerencsére azokat sem felejti el akik mobiltelefonon szoktak játszani és ennek köszönhetően telefonra is elérhető lesz a felújított változat. Természetesen ezúttal is számíthatunk grafikai újításokra mint más hasonló játékok esetében. A napokban közzé is tettek egy videót, ami összehasonlíthatjuk a Grand Theft Auto sorozat korábbi címeinek grafikáját, a már felújított játékok grafikájával.

A fentiek alapján elmondhatjuk, hogy gyökeres változások lesznek. Talán még az sincs kizárva, hogy az újítások hatására sokaknak megjön majd a kedve újból végig játszani a trilógiát.