Videón a Oneplus 11 készülék

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a Oneplus 11 okostelefont, amit a napokban megerősítettek egy rövid bemutató videóval. Mutatjuk, mit lehet tudni a termékről.

Már hónapok óta lehet olvasni a Oneplus 11-es okostelefonról, ami a kínai vállalat legújabb csúcskészüléke lesz majd. Az eddigi pletykák szerint ez a Oneplus 10 Pro utódja lesz, csupán annyi változik az elnevezés kapcsán, hogy a Pro elnevezést elhagyják.

Idén utóbbi termék januárban mutatkozott be, így van esély arra, hogy a Oneplus 11 készülékkel is találkozhatunk majd januárban.

A Oneplus néhány napja tartott egy eseményt Kínában, ahol egy rövid videóban mutatta be a terméket, de egyelőre pontos bemutatási dátumot és árazást nem árultak el, valamint a specifikációkra sem tértek ki. Itt leginkább a készülék dizájnját vehetjük szemügyre, ami a látottak alapján elég jól sikerült.

A videón feltűnik, hogy a kameraszigeten szerepel a Hasseblad felirat is, ami várható is volt hiszen lassan már két éve együtt dolgozik a két cég. Az már szinte biztos, hogy hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog dolgozni a készülékben, hasonlóképpen, mint a többi csúcskészülékben, ami a következő évben meg fog jelenni. A videóból még az is kiderült, hogy a termék elérhető lesz fekete és zöld színben is.


Forrás