Videót tett közzé a Google a Pixel 6-ról, és lehet megvan a bemutató dátuma is

google-pixel-6-cover

Egy új képet tett közzé hivatalos Instagram oldalán a Google a hamarosan érkező Pixel 6-ról. Ráadásul most egy videót is közzétettek, amin élőben is feltűnik a mobil és talán a bemutatójának dátuma is megvan.

crypto50

Korábban már egy rakat képet láthattunk a Pixel 6-ról, amin leginkább a készülék új dizájnját tárta elénk a keresőóriás, valamint az újítások egy részéről is lerántotta a leplet. Mint tudjuk jövőhéten esedékes az új iPhone széria bemutatója, ebből adódóan a Google-nek is lépnie kellett, ha szándékában áll komolyan reklámozni hamarosan debütáló mobiljait, amik az Apple készülékeihez hasonlóan, szintén az őszi időszakban szoktak bemutatkozni.

A most közzétett videóban végre már nem csak renderkép formájában láthatjuk a Pixel 6-ot, hanem teljes egészében, emberek kezében. A videó a kamerás képességeket és az Android 12 új dizájnját, megváltoztatott ikonjait helyezi fókuszba. Valamint az új házon belüli Tensor processzor is szerepet kap. A Google Instagram oldalán látható a promóció másik fele, ha figyelmesen megnézzük a képeket kivehető egy dátum, ami nem más mint 19-e, csütörtök. Sokan már el is kezdtek spekulálni, hogy ez akár egy lehetséges bemutató dátuma is lehet.

Az eddig kiszivárgott információk alapján az alap Google Pixel 6 egy 6,4 hüvelykes 90 Hz-es Full HD+ felbontású lapos kijelzőt fog kapni. A Pro variánsnak természetesen nagyobb lesz a megjelenítője, ami számszerűsítve 6,7 hüvelyket jelent, ez QHD+ felbontást és 120 Hz-es képfrissítést tudhat majd magáénak. A kamerákkal kapcsolatban sokat nem tudni, az biztos, hogy a Google lecseréli a régóta használt főszenzort egy sokkal nagyobb és modernebb egységre. Gyaníthatóan mindkét modell kapni fog ultraszéles látószögű kamerát, valamint a Pro változaton lesz még egy periszkópos telefotó kamera is 4x optikai zoommal. A Pixel 6 készülékekben lévő Tensor processzorról még sokat nem tudunk, de valószínűleg egy csúcskategóriás lapkáról van szó.