Viszik a Pocophone-t mint a cukrot

írta: Robi

Már három hónapja van lehet megvásárolni a Xiaomi almárkájának első mobilját, az alacsony áron, de erős hardverekkel beszerezhető készülékről eddig is lehetett sejteni, hogy népszerű a felhasználók körében, most pedig a Xiaomi nyilvánosságra hozta, hogy mennyit is adtak el belőle.


Manu Kumar Jain a Xiaomi egyik fejese tette közzé Twitter oldalán, hogy mindössze három hónap alatt sikerült nekik 700 ezer Xiaomi Pocophone F1-et értékesíteniük, ami ilyen rövid idő alatt elég jól hangzik. A bejegyzésben Jain emlékeztetett mindenkit arra, hogy a Poco szó spanyolul kicsit jelent, de ennek ellenére az egyik legjobban fogyó Xiaomi mobil az F1. Elmondta azt is, hogy Indiában értékesítették a legtöbb egységet a Snapdragon 845 rendszerchippel ellátott készülékből.

Az indiai eladásokban valószínűleg az is közrejátszott, hogy a 6/64 GB-os modell 300 dollár alatti áron vásárolható meg, Európában ez a variáns körülbelül 350 euróba kerül. A csúcskategóriás hardverek mellett infrás arcalapú feloldást is támogat az eszköz és sztereó hangszórókkal is rendelkezik melyet sok hasonló árú telefon nem mondhat el magáról.

forrás: twitter