Vivo X20 Plus néven érkezik az első kijelzőbe épített ujlenyomat-olvasós telefon

Egy hete mutatta be a Vivo az első kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós mobilt, akkor még nem sokat tudtunk az eszközről, érdekes módon nevet sem kapott, most viszont kiderültek a részletek.


Három napja járt a készülék a TENAA-nál, ott megállapítást nyert, hogy tulajdonképpen ugyan az, mint a vivo X20. Csak az ujjlenyomatolvasó a hátlapról átköltözött a kijelző alá, nem is variáltak a kínai cégnél a névvel, egyszerűen csak Vivo X20 Plus-ra keresztelték az újdonságot.Az eszköz 6,43 hüvelykes, 18:9-es AMOLED kijelzővel rendelkezik, aminek felbontása 1080×2160 pixel. A motorháztető alatt Snapdragon 660 lapkakészlet és 4 GB RAM található. A 64 GB-os belső memóriát micro SD kártya segítségével, egészen 256 GB-ig bővíthetjük. A hátlapon kettő darab 12 megapixeles kamera és egy LED villanó van.

Az akkumulátor kapacitása továbbra is 3900 mAh és a rendszer szintúgy Android 7.1.1 akárcsak a Vivo X20 esetében, ezen a téren azért lehetett volna fejleszteni. A forrás szerint január 25-től lesz megvásárolható a mobil, nagyjából 510 eurós áron.