200W-os töltéssel jöhet a Realme?

realme

A napokban egy új pletyka látott napvilágot, ami szerint a Realme 200W-os töltéssel rukkolhat elő a következő napokban. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A napokban már megírtuk nektek, hogy a Realme a napokban elhozhatja a leggyorsabb töltést, az okostelefon piacra, ám ezzel kapcsolatban több felvetés is napvilágot látott. Eddig kis mértékű töltési sebesség növekedésről volt szó, most viszont már arról is lehet olvasni, hogy 200W-os töltéssel is előrukkolhat a cég.

A szivárgások és a valós adatok, eddig arra engedtek következtetni minket, hogy a Realme GT2 sorozat bemutatása kapcsán, a Realme végre piacra dobhatja azt a 125W-os töltést, amit már lassan két éve mutatott be, így elsőként ők érhetik el ezt a töltési sebességet, hivatalosan is bemutatott okostelefonnál.

Ez viszont lehet, hogy nem így lesz, hiszen egy kiszivárgott kép azt mutatja, hogy akár 200W-os töltésre is képes lehet az új töltő, amit bemutathatnak.

Való igaz, hogy egy ilyen termék látható a képen, de az is lehet, hogy most csak a töltési technológiát fogják bemutatni, egyidejűleg az új okostelefonok mellett és ez a megoldás is várathat magára jó pár hónapon keresztül, csak úgy, mint a fentebb említett megoldás. Az biztos, hogy február 28-án kiderül majd, hogy vajon mi az igazság.


Forrás