2025-re, a legtöbb eladott Samsung Galaxy termék hajlítható kijelzővel rendelkezhet

z fold 3

A napokban egy érdekes hír látott napvilágot, ami szerint 2025-re, a Samsung Galaxy Z széria felülmúlhatja eladásokban a Samsung Galaxy S szériát. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A dél-koreai vállalat nem kis terveket fűz a hajítható kijelzős okostelefonok köré, ugyanis a cég vezetője szerint, a Samsung Galaxy Z széria 2025-re eladások tekintetében felülmúlhatja majd a Samsung Galaxy S szériát, ami egyben azt is jelentené, hogy a cég prémium okostelefonjainak az eladásainak több mint a fele hajlítható kijelzős okostelefon lesz.

Ez a kijelentés nem lehetetlen, ugyanis ez a szegmens folyamatosan növekszik, hatalmas léptékben. A cég tavaly augusztusban mutatta be a Samsung Galaxy Z Flip 3 és Samsung Galaxy Z Fold 3 okostelefonokat, amikből csak az év végéig 7 millió darabot értékesítettek. Ez 309%-os piaci növekedést jelentett a piacnak, ami a prémium szegmenst tekintve egy hatalmas szám.

z flip 3

Vitathatatlan, hogy a Samsung Galaxy Z Flip sorozat a legnépszerűbb ilyen típusú termék, ugyanis az idei év első negyedévében több mint 1 millió darabot értékesítettek belőle, ami azt jelenti, hogy a 2022 Q1-es időszakában az ilyen típusú termékek eladásainak a fele a Samsung Galaxy Z Flip 3-ból jött.

Ezeknek a készülékeknek a népszerűsége az idei évben még tovább növekedhet, ugyanis néhány napja bemutatták a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefont, amik még kiforrottabbak lettek, mint az előd modellek.


Forrás