3 Google Pixel Watch is érkezhet

A legújabb pletykák szerint a Google idén három okosórát is piacra dobhat és egyiket már élő képeken is meg tudjuk tekinteni. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Google idén végre piacra dobhatja első saját okosóráját, amit már évek óta pletykálnak. A termék nagyon letisztult lehet, legalább is a kiszivárgott élő képeken ez látszik. Igaz, hogy nemrégen a Google felvásárolta a Fitbit-et, de ettől függetlenül akarnak egy saját márkás terméket is piacra dobni.

A legújabb tanúsítványok szerint nem csak egy, hanem egyszerre 3 ilyen termék is piacra kerülhet. Minden bizonnyal a méretek miatt lehet más a modellszám vagy lehet, hogy a letisztult óra mellé egy klasszikus modell is érkezhet, hasonlóan a Samsung Galaxy Watch 4 szériához.

Forrás:Gsmarena

 

Viszont ezek csak találgatások, tehát az is lehet, hogy három különböző termék fog érkezni, az biztos, hogy hamarosan többet megtudunk majd róluk.

A Google egyik legnagyobb eseménye az évben pár hét múlva fog kezdődni, így lehetséges, hogy ekkor fogják bemutatni az okosórákát, emellett pedig jöhet a WearOS és az Android rendszer legújabb verziója is. Az biztos, hogy az okosórát a prémium kategóriába fogják szánni, így az Apple Watch-ok és Samsung Galaxy Watch-ok ellenfele lehet majd.


Forrás