6000 mAh-s akkumulátorral érkezett a Poco M3

A Xiaomiból kivált Poco gyártó szeptemberi X3 készüléke után most a legújabb M3 modelljével vonta magára a figyelmet. Állítólag a telefon akkumulátora 3 teljes napig kibírja töltés nélkül, ami azért elég komoly pozitívum. Azt is hozzá kell tennünk ehhez, hogy a gyártó legolcsóbb szériájának harmadik tagjáról van szó.

Az előlapot megvizsgálva egy átlagos telefonnak mondható, 6.53 colos FHD+ felbontású IPS LCD képernyővel, amelyet Gorilla Glass 3 borít. A hátlap annál inkább szembetűnő mivel a kamerasziget egybeolvad a mellette levő Poco felirattal. Az eszköz három színben lesz kapható – fekete, kék és sárga.

Az előlapon egy vízcsepp alakú bevágásban található a 8 megapixeles szelfi kamera. A hátlapi kamerarendszer egy 48 megapixeles főmodulból, egy 2 megapixeles makró kamerából és egy 2 megapixeles mélységérzékelőből áll.

A telefon a 11 nanométeres node-on gyártott Qualcomm Snapdragon 662 processzorral rendelkezik, a RAM mérete 4GB, a tárhely viszont a kiszereléstől függően 64 és 128 GB-os is lehet.

Térjünk is rá a mobil ütőkártyájára, azaz a 6000 mAh-s akkumulátorra. Intenzív használat mellett nagyjából másfél napra elegendő energiával látja el a készüléket. Normál használatnál ez a teljesítmény 3 napra növekszik, ha viszont nem igán használjuk a készüléket, akkor akár 5 napig is kibírhatja töltés nélkül. A csomagolásban egy 18W-os gyorstöltőt találunk.

A Poco M3 az Amerikai Egyesült Államokban november 27-én kerül majd a boltok polcaira, Európa egyes részein viszont november 30-án lesz elérhető néhány Black Friday akciónak köszönhetően, Magyarországra viszont csak januárban érkezik meg. 149 eurós áron (nagyjából 45 ezer forint) tudjuk majd megvenni a 4/64 GB verziót, 169 euró (51 ezer forint) összegben pedig a 4/128 GB-os modell lehet a mienk.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.