7000 mAh-s akkumulátorral jöhet a Samsung Galaxy F62

samsung-galaxy-f41-cover

Szinte majdnem minden kiderült a Samsung legfrissebb termékcsaládjának következő mobiljáról, a Samsung Galaxy F41-ről.

Valószínűleg sokaknak ismeretlenül hangzik a Samsung Galaxy F sorozatának neve, ami nem is meglepő, mivel itthon nem lehetett kapni a széria első tagját a tavaly októberben bemutatott Galaxy F41-et. Most azonban úgy néz ki, hogy hamarosan jön a termékcsalád következő tagja, ami ha igazak a pletykák a Galaxy F62 nevet fogja kapni és kiszivárogtak a hardverspecifikációi is. A Galaxy F62 vagy SM-E625F egy 6,7 hüvelykes ismeretlen felbontású Super AMOLED megjelenítővel fog debütálni. Az előlapra állítólag egy 32 megapixeles szelfikamera fog kerülni, a hátlapon lévő elsődleges szenzor pedig 64 megapixeles lesz.

galaxy-f41-1

A forrás beszámolt arról is, hogy a Galaxy F62-ben 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárhelyet találunk majd, de nincs kizárva azt sem, hogy ezen kívül más memóriaopciókkal is forgalomba kerül. A számítások elvégzéséről a Samsung Exynos 9825 processzora fog gondoskodni. Az akkumulátor kapacitásával kapcsolatban már érkezett információ egy elég hitelesnek mondható forrástól is. Az FCC és a jelenlegi szivárogtató is arról számolt be, hogy 7000 mAh-s 25 wattos gyorstöltéssel tölthető telep lesz ez F62-ben, tehát ezt már nagy valószínűséggel biztosra is vehetjük.

A fentieken kívül kiderült még az is, hogy Android 11 rendszerrel és One UI 3.1 kezelőfelülettel csomagolhatjuk ki a dobozból a készüléket. Valamint jó hír, hogy 3,5 milliméteres jack csatlakozó is lesz a telefonon. Valószínűleg az elkövetkezendő hetekben fogunk még hallani róla és remélhetőleg érkeznek majd képek is a mobilról.

Ez is érdekelhet:

Ez most a 10 legerősebb mobil a középkategóriában

Nagyot nőtt a Samsung profitja 2020 negyedik negyedévében

Galaxy A02 – újabb olcsóság érkezett a Samsungtól