771.491 pont az AnTuTu új rekordja

Egy érkezőfélben lévő telefonnak sikerült több mint 771 ezer pontot elérnie AnTuTu-ban, mutatjuk is, hogy melyik ez a mobil és mit tudunk róla.

Pár évvel ezelőtt még csak álmodni sem mertünk volna arról, hogy Antutu-ban a telefonok több százezres pontszámokat érjenek el. De úgy tűnik, hogy lassan már a millióhoz közelítünk ezen a téren, a novemberi toplista csúcstartója a Kirin 9000 processzorral felszerelt Huawei Mate 40 Pro is több mint 661 ezer pontot ért el. Azóta pedig a Qualcomm bejelentette a Snapdragon 888 processzort, ami mint tudjuk még nagyobb pontszámokat is képes lesz elérni. Az első mobil a Xiaomi Mi 11 a múlt hónap végén meg is érkezett ezzel a lapkával, de mint tudjuk rengeteg másik telefon fogja megkapni a Snapdragon 888-at. Annak ellenére, hogy a Qualcomm egy korábban közzétett videójában 735 ezres AnTuTu pontszámot kötött a Snapdragon 888-hoz, úgy tűnik, hogy ennél jóval többet is ki lehet hozni a processzorból.

Az AnTuTu-nél feltűnt ugyanis egy OPPO PEEM00 modellszámú eszköz, aminek 771.491 pontot sikerült elérnie, ami egyértelműen rekordnak számít AnTuTu-ban és a Snapdragon 888-as mobilok között is. Ez a telefon állítólag az Oppo Find X3, melyről ugyan korábban hallhattunk már, de így is elég keveset tudni róla. Érdekessége lesz, hogy állítólag egy egyedi gyártmányú 50 megapixeles Sony szenzorral fog jönni, amit IMX766 névre kereszteltek és ezt a Japán Sony külön az Oppo Find X3-hoz fejleszti.

Sajnos a bemutatót illetően nem tudni még semmi biztosat, de a fentiek alapján már valószínűleg nem sokat várni.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.