Megérkezett a Motorola legújabb mobilja

moto-e6i-cover

Android 10 (Go Edition) operációs rendszerrel érkezett a Motorola legújabb mobilja a Moto E6i.

Az operációs rendszerből valószínűleg a legtöbben sejtik már, hogy nem egy csúcsmobilról rántotta le a leplet a Motorola. A hardverspecifikációk alapján egyértelműen egy belépő szintű telefonról van szó. A megjelenítő mérete 6,1 hüvelyk, a felbontás pedig HD+. Az előlapi kamera a kijelző körüli vaskos kávák egyikében lévő szenzorszigetben található, felbontása 5 megapixel.

A hátlapra kettő modult helyezett el a gyártó, közülük az elsődleges szenzor 13 megapixeles amin kívül van még egy 2 megapixeles mélységérzékelő, valamint alatta a megszokott vaku. A motorháztető alatt egy Unisoc Tiger SC9863A rendszerchip gondoskodik a számítások elvégzéséről. A 28 nanométeres nyolcmagos lapka 1600 MHz-es órajelre képes.

moto-e6i-3

Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh, amit 10 wattos vezetékes töltéssel tudunk táplálni microUSB csatlakozón keresztül. Valamint rendelkezik 3,5 milliméteres jack kimenettel is a telefon, bár valószínűleg a legtöbben már a Bluetooth-os fejhallgatókat használják. A Motorola Moto E6i titánszürke és rózsaszín színekben érhető el, ára 170 euró, ami átszámítva körülbelül 61 ezer forintot jelent.