Szuper áron jön Európába a Moto G60s

g60s

A Motorla az utóbbi időszakban egyre több készüléket hoz el az öreg kontinensre kedvező áron. Most egy újabb, szuper telefon lesz kapható remek specifikációkkal.

INLOCK

A Motorola Európában nem rendelkezik nagy követőtáborral, valószínűleg ezen szeretnének változtatni, úgy, hogy jó áron kínálnak korrekt telefonokat.

A G60s az árához híven műanyag kerettel és hátlappal rendelkezik, az oldalán ugyancsak műanyag gombokkal felszerelve. A súlya sem pihe könnyű, hiszen 212 g-ot nyom. Kétféle színben lesz elérhető, kék és menta hátlappal. A kialakításnál maradva a telefon megkapta az IP52-es tanúsítványt, tehát cseppálló. A G60s alján található meg a 3,5 mm-es Jack csatlakozó, a hátoldalon pedig az ujjlenyomatolvasó a Motorola logón.

A mobiltelefon előlapján egy 16 MP-es szelfi kamera kapott helyet, ami a kijelző közepén helyezkedik el. A hátlapon a főkamera 64 MP-es, emellett még találunk egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, egy 5 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencsét is.

motorola

A kijelző egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű IPS LCD panel. Hardveres fronton egy MediaTek Helio G95 dolgozik a készülékben 4GB vagy 6GB RAM és 128 GB tárhely társaságában. A belső tárhely MicroSD kártya segítségével tovább bővíthető. Szoftveres fronton Android 11-et kapunk, ami valószínűleg frissítve lesz a következő verzióra is.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amit 50W-os maximális sebességgel tudunk tölteni vezetékesen. A cég szerint 12 perc alatt annyit tudunk belepumpálni, hogy ezt követően 12 óráig tudjuk használni a mobiltelefont.

A mobiltelefon dobozában megtalálható egy headset, egy töltőfej, egy USB-C töltőkábel és egy szilikon tok. Mindezt durván 87.000 Ft-os áron lehet megvásárolni majd, a forrásaink szerint.


Forrás