Vérnyomás méréssel jöhet a legújabb Huawei okosóra

huawei

A szivárgások szerint, a legújabb Huawei okosóra vérnyomás méréssel érkezhet meg, mi pedig mutatjuk a részleteket, hogy ez pontosan mikorra várható.

crypto50

A Huawei az okostelefon piacon háttérbe szorult az utóbbi években, ezért más piacokra kell fókuszáljon, ahol valós esélyekkel indul, a minél nagyobb piaci részesedés megszerzéséért.

Az okosórák piacán elég jól szerepelnek, hiszen jó áron dobnak ki olyan termékeket, amik hosszú üzemidővel vannak felszerelve és megfelelő specifikációkkal ahhoz, hogy a legtöbb felhasználó igényét, kit tudják elégíteni.

Egy szivárgás szerint hamarosan egy új terméket mutathatnak be, ami egy új szintre emelheti majd a cég termékeit. Jelenleg csupán a Samsung rendelkezik olyan okosórával, ami képes mérni a felhasználó vérnyomását. Ezek a termékek pedig a következőek: Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic. (Csak megfelelő erősségű Samsung okostelefonnal)

huawei

Állítólag a Huawei újdonsága már a tesztelés végső szakaszában jár és a mérési eredmények nagyon pontosak. Már egyes intézetek tanúsítványát megszerezte, de amíg más országokba is megkapja az engedélyeket, az még egy hosszas procedúra lehet.

A termék a Huawei Watch D nevet fogjak viselni a forrás szerint. A szivárogtató még egy képet is közzé tett a termékről, ami négyzetes kialakítást kapott meg, az oldalán két gombbal. A hivatalos árazásról és megjelenésről egyelőre még nincs hír, de amint többet megtudunk az új termékről, megosztjuk majd veletek.


Forrás