Napokon belül itt az olcsó Realme 9i

realme

A kínai márka újabb okostelefont fog a piacra dobni Realme 9i néven. A készüléket napokon belül bemutathatják, mi pedig mutatjuk, hogy mit lehet róla tudni.

crypto50

A Realme ontja magából a készülékeket, minden kategóriában. Néhány napja bemutatták a csúcskategóriás készülékeiket, most pedig jöhet a közép kategória a Realme 9i személyében. A legutóbbi pletykák szerint, az okostelefont január 10-én mutathatják be és elsőként Vietnám-ban kezdhetik el forgalmazni. A forrás szerint ezt követően jelenhet meg más régiókban is a készülék.

Azt már tudni lehet egy Geekbench teszt szivárgás miatt, hogy hardveresen egy Snapdragon 680-as lapkát fog megkapni a készülék 4 GB RAM társaságában. A belső tárhely minden bizonnyal 128 GB-os is lehet, de többféle variánssal is találkozhatunk majd az előd modellekből kiindulva.

realme

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, ami támogatja a 33W-os vezetékes gyorstöltést. Szoftveresen alapból Android 11 futhat majd rajta, a Realme UI 2.0-val. A forrás szerint az ujjlenyomatolvasó pedig a készülék oldalán helyezkedik el.

A kijelző egy 6,6 colos FHD+ felbontású és 60 Hz képfrissítésű LCD panel lesz, ami mellé egy 16 MP-es szelfi kamera társul. A hátlapon a Realme GT Neo 2 kameraszigethez nagyon hasonlóan, összesen három lencse kap majd helyet. Egy 50 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es makró lencse. Az árazásról egyelőre még nem esett hír.


Forrás