A legújabb Mate 20 és Mate 20 Pro előzetes az AI funkciókkal ellátott Kirin 980-ra összpontosít

írta: odinsann

Már jó ideje szinte mindent tudunk a Mate 20 és Mate 20 Pro modellek hardveres felépítéséről és a Kirin 980 lapkát is nagyon hypeolja a Huawei, melyhez most egy újabb teasert kaptunk.


A Huawei már a Kirin 980 bemutatása óta nem titkolja, hogy a Mate 20 szériánál fog elsőként debütálni a lapka. Az elmúlt hetek során kaptunk egy videót ami a mobilok kamerás képességeire összpontosított, most pedig a CPU kapta a főszerepet. A képkockák megnézését követően továbbra is rejtély marad, hogy milyen extra képességekkel is bír a lapka, de a gyártó szerint október 16-án egy újabb innováció is bemutatkozik a Mate 20 és Mate 20 Pro mellett.

A Kirin 980 bejelentése óta kapott hideget és meleget a Huawei, többek között csalás miatt kizárták több benchmark applikáció tesztjéből is. A kínai céget azonban nem érintette rosszul ez a történet, mivel a iPhone XR, iPhone XS és XS Max bemutatója óta folyamatosan trollkodik az Apple-el és tegnap még arról is lehetett hallani, hogy a Huawei vezetői azt is állították, hogy sokkal jobb processzor lesz a Kirin 980 mint az Apple A12 Bionic.

forrás: gsmarena