A Maps lesz a Google új közösségi oldala

A Google+ nem igazán tudta felvenni a versenyt a Facebook-al, ezért a keresőóriás úgy döntött megszünteti a platformot. Sokáig úgy tűnt közösségi oldal nélkül marad a vállalat, de most egy olyan vonalon próbálkoznak, ahol nem igazán akad ellenfelük. 

A Google Maps manapság az első számú navigációs alkalmazás, legyen szó Androidos telefonról vagy iPhone-ról. Ezt fejleszti most közösségi oldallá a Google. Eddig csak a helyi idegenvezetőket lehetett követni, de hamarosan minden felhasználó számára elérhetővé teszik ezt a funkciót. Azt valószínűleg már mindenki észrevette az elmúlt években, hogy bárki tud képeket feltölteni a Google Maps-ra, ezek jelennek majd meg ha csekkoljuk valakinek a profilját, illetve a véleményeit is láthatjuk a különböző helyekről.

Saját profilunkban adhatunk meg egy rövid leírást magunkról, és azt láthatjuk hány megtekintés érkezett eddig a fotóinkra. Mivel a Maps-on a Google fiók miatt gyakorlatilag mindenki rajta van az ötlet nem rossz, persze még elég távol áll a dolog egy valódi közösségi oldaltól. A követés funkciót elhozó frissítés nem mindenkinél egyszerre jelenik majd meg, beletelhet egy kis időbe mire hozzánk is eljut ez az update.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.