A Note 9 miatt piszkálódik a Huawei

írta: odinsann

Több alkalommal volt már rá példa, hogy a mobiltelefon gyártók cukkolták egymást, egyértelmű üzeneteket küldtek, de ez eddig inkább az Apple-re és a Samsung-ra volt jellemző.


A tegnapi Note 9 bemutatók követően, azonban úgy tűnik, hogy most a Huawei is beszállt a játékba. A Samsung újdonságának debütálását követően egy Twitter bejegyzést tett közzé a Huawei Mobile. A posztban lévő képen a P10 és P20 Pro kamerája látható, alatta pedig azt olvashatjuk, hogy a Huawei P20 Pro igazi előrelépés volt az elődjéhez képest és próbáljuk most azt elképzelni, hogy mi fog következni.

A Note 9 S Pen funkciói valóban kiválóak, de a dizájn terén a kamerák alatt elhelyezett ujjlenyomat olvasón kívül mással nem tudott szolgálni. Mivel a  tavalyi Note 8 volt a cég első komolyabb dupla kamerás mobilja, ezért nem ártott volna ezen a téren is fejleszteni egy picit. Természetesen ezzel a felhasználóknak is üzent a kínai cég, méghozzá a közelgő Mate 20 sorozattal kapcsolatban, amihez a fent látottak alapján remek újításokat ígérnek.

forrás: gizmochina