A OnePlus megmutatta milyen lesz a OnePlus 7T

oneplus-7t-cover

Ilyenre még nem volt példa, OnePlus saját weboldalán buktatta le a szeptember 26-án érkező OnePlus 7T dizájnját.

REVO2Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója a cég internetes fórumoldalán egy elég szokatlan bejegyzést tett közzé. Már az első sorok sejtetnek valamit, mivel itt elmondja, hogy olyan tesznek meg amit még soha nem tettek és elsőként közösségükben mutatják be a közelgő zászlóshajójuk terveit. Ezt követően ír egy kicsit a formatervezés menetéről és a OnePlus kezdeteiről, majd a végén a tervrajzokat követően két képet is láthatunk a OnePlus 7T-ről.

oneplus-7t-tervek

A képek alapján látható, hogy valóban bebizonyosodik egy korábban hallott pletyka a kamerarendszert illetően. A hátoldalon lévő három modul, ugyanis egy kör alakú szenzorszigeten fog vízszintesen elhelyezkedni, alattuk a vakuval. Az előlapról nem tett közzé fotót Lau, bár ez valószínűleg sokban nem fog változni.

Érdekes módon ezúttal sem említik meg a OnePlus 7T Pro-t mivel csak 7T-ről esik szó. Ettől függetlenül a hivatalos oldal OnePlus 7T szériáról beszél, de már ütötték fel a fejüket olyan hírek is, hogy csak egy modellt kapunk. Ami biztos, hogy a 7T egy 90 HZ-es képfrissítésű megjelenítővel fog érkezni, illetve ezen kívül még borítékolható az új Snapdragon 855+ lapka is, és a kamerák száma is több lesz. A dizájnra véleményem szerint nem lehet panasz, egyre jobban várjuk a hó végi bemutatót.

FORRÁSoneplus
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.

1 hozzászólás

Comments are closed.