A Realme okostelefonok is töltő nélkül jöhetnek a jövőben

realme

A legújabb hírek szerint, a kínai vállalat is elkezdi kivenni a mobiltelefonok dobozából a töltőt a többi nagy márka után. Mutatjuk ezzel kapcsolatban a részleteket.

crypto50

Az utóbbi évek elég fordulatosnak ígérkeznek az okostelefonok dobozának változása iránt, hiszen azt tapasztalhattuk, hogy szépen lassan elkezdtek kikopni a fülhallgatók a dobozból, aztán pedig az Apple bejelentette, hogy csak kábelt fog a telefonjai mellé adni. Őt követte a Samsung az S szériás mobiloknál, idén pedig a Samsung Galaxy A szériát is elérte ez a helyzet.

A legnagyobb cégek a következő pár évre zéró szén-dioxid kibocsátási célokat tűztek ki maguk elé, amihez így próbálnak hozzá járulni, hogy nagyon kevés műanyagot használnak fel és tesznek a dobozba.

Igaz, hogy a Xiaomi már próbálkozott ezzel a tavalyi évben, de csak úgy, hogy ugyan azt a modellt kiadta töltővel és töltő nélkül is, így az első kínai gyártó, aki igazán komolyan veheti ezt a kezdeményezést, az a Realme. A cég már be is mutatta az első ilyen okostelefonját, a Realme Narzo 50A Prime okostelefont, ami az olcsóbb árkategóriában indul harcba a konkurencia termékei ellen.

A Realme Global vezérigazgatója az alábbi nyilatkozatot tette ezzel az üggyel kapcsolatban:

“Kezdeményezéseket tettünk a fenntarthatóságra való összpontosítás érdekében, és megpróbáljuk elérni a Double Zero célokat, például a nulla nettó szén-dioxid-kibocsátást 2025-ig. A Narzo 50A Prime nagy ugrás a lapkakészlet teljesítménye és a képernyő forradalmának szempontjából. Ez abban is segít, hogy további frissítéseket adjunk hozzá a készülékhez a legjobb áron és ugyanabban az osztályban kínált ajánlatokkal!”


Forrás