A Xiaomi-tól független márkává vált a Poco

pocophone-cover

Nagyon úgy néz ki, hogy a Pocophone F1 idén már nem marad folytatás nélkül, ennek egyik előjele, hogy a Redmi-hez hasonlóan a Poco márka is különvált a Xiaomi-tól.


Idén augusztusban már két éve lesz, hogy a Xiaomi bemutatta a Pocophone F1-et. A mobil akkoriban nagyon népszerű volt a felhasználók körében, mivel az alacsony ár mellé csúcskategóriás hardvereket kaptunk. Tavaly ugyan nem jött a folytatás, de most úgy néz ki, hogy idén már számíthatunk a következő Pocophone-ra. Már korábban is lehetett hallani, hogy védjegyezték a Pocophone F2 nevet, de most újabb fejlemény van a márkát illetően. A Xiaomi indiai vezérigazgatója, Manu Kumar ugyanis Twitter oldalán bejelentette, hogy a Poco márka szintén független lett a Xiaomi-tól, akárcsak anno a Redmi.

Ezen kívül azonban semmi újat nem árult el Kumar, tehát a Pocophone F2, érkezésének időpontját továbbra is homály fedi. Bennfentes információk szerint idén már biztosan számíthatunk a folytatásra, kérdés, hogy mikor fog jönni.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.