Átlátszó hátlappal érkezett a Lenovo Z6 Pro 5G Edition

A Lenovo Z6 Pro idén áprilisban mutatkozott be, tegnap pedig Sanghajban egy kis dizájnbeli különbséggel megkaptuk a beígért 5G változatot is.


A Lenovo Z6 Pro 5G Edition ugyan azokkal hardverekkel érkezett mint az alapmodell, tehát ez esetben is egy 6,39 hüvelykes Full HD+ felbontású Super AMOLED megjelenítő áll rendelkezésünkre HDR10 támogatással. A számítások elvégzéséért pedig egy Snapdragon 855 lapka a felelős, karöltve egy Adreno 640 grafikus gyorsítóval. A benne lévő modemet viszont már a Qualcomm Snapradon X50-re cserélte a Lenovo képessé téve ezzel az eszközt az 5G kapcsolatra. Memóriakiosztás terén ezúttal is több lehetőség közül választhatunk.

A fotós képességek változatlanok, tehát a hátlapon 48+8+16+2 megapixeles kamerák vannak, míg az előlapon lévő pici szenzorsziget egy 32 megapixeles modulnak ad helyet. Az akkumulátor 4000 mAh-s, és itt el is érkeztünk az 5G variáns és a Lenovo Z6 Pro közti szemmel látható különbséghez, a hátlap ugyanis átlátszó, de azt nem tudni, hogy a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition-höz hasonlóan csak egy matricát vagy a valós hardvereket látjuk-e. Az árazás sajnos még nem ismert, az értékesítés a jövő hónaptól kezdődik.