Az Instagramból is eltűnhetnek a Lájkok

A világ egyik legismertebb fotómegosztó platformja, az Instagram is lájkok nélkülivé válhat a jövőben.

Egy nagyszabású tesztbe kezdhetett bele az Instagram felhasználók egy része. Ők a mai naptól maguk dönthetik el, hogy szeretnék-e látni a lájkok számait illetve azt is, hogy saját bejegyzései alatt látható legyen-e a lájkok száma és nincs kizárva, hogy ez a funkció valamikor minden felhasználó számára elérhető lesz.

no-likes-insta-cover

Az elmúlt évek alapján már kiderült, hogy a fiatalabb generáció számára nagyon sokat számít az, hogy az Instagramra feltöltött képeik alatt mennyi a lájkok száma. Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez a közeljövőben értelmét vesztené, amennyiben bevezetésre kerülne, az Insta jelenleg tesztfázis alatt álló újítása. Ennek köszönhetően a felhasználók maguk dönthetnék el, hogy szeretnék-e látni, hogy egy kép mennyi lájkot kapott.

A beállítási lehetőségek a következők lennének: senkinél nem szeretnénk látni a lájkok számát, saját posztjainknál nem szeretnénk látni a lájkok számát, vagy mindenhol látni szeretnénk (tehát a jelenlegi állapot). Azért valljuk be, lájkok nélkül eléggé megváltozna az Instagram, de lehet, hogy jobb hatással lenne mindenkire. Persze még benne van az is a pakliban, hogy nem lesz semmi abból, hogy eltüntetik a lájkok számát, meglátjuk mit hoz a jövő.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.