Bejelentette Realme, milyen okostelefonokat piacra dobni 2022-ben

realme

A Realme az egyik legjobban növekvő okostelefon gyártó a piacon, amit az agresszív árazások és erős hardverrel rendelkező készülékeik hoztak el számukra. Mutatjuk, hogy idén milyen készülékeket dobhatnak piacra.

crypto50

A kínai márkák közül a Realme az egyik legjobban fejlődő vállalat a piacon. Jól érezhető a feltörésük az európai piacon, hiszen egyre több országban „vernek tanyát”, köztük Magyarországon is, ahol egész széles választékban érhetőek el a cég termékei. A Realme a napokban egy nyilatkozatában több utalást tett az idén érkező készülékekre.

Leghamarabb a Realme GT Neo 3 okostelefon jöhet, amiről már most elég sok pletyka kering az interneten. Hardveresen egy MediaTek Dimensity 8100 processzor dolgozhat a készülékben.

realme

Ami még nagy újítás lehet az a 150W-os gyorstöltés, hiszen ezzel a leggyorsabban töltő okostelefonok közé tartozhat majd a piacon. A cég alelnöke szerint, valamikor a következő hónapban debütálhat majd a termék.

Továbbá az is kiderült, hogy idén piacra dobhatja első hajlítható kijelzős okostelefonját a cég, amiről azt beszélik, hogy az eddigi legolcsóbb ilyen típusú készülék lehet. Továbbá bemutathatják az első kijelző alá épített szelfi kamerás okostelefonjukat is, viszont ezekről egyelőre nincs bővebb információ. Ha tippelnünk kellene, valamikor az év végén kerülhetnek majd bemutatásra az újdonságok.


Forrás