Bemutatkozott a Huawei Enjoy 10

huawei-enjoy-10-cover

A múlt hónap elején rántotta le a leplet a Huawei az Enjoy 10 Plus készülékéről, majd most debütált a Huawei Enjoy 10 is.

A Huawei Enjoy 10 hardverspecifikációit tekintve egy ütős középkategóriás készülék lett. A telefon 6,39 hüvelykes HD felbontású megjelenítőt kapott, bal felső sarkában egy kameralukkal. Itt egy 8 megapixeles modult találunk, a hátlapon pedig két kamerát helyezett el a gyártó, ezek közül az egyik 48 megapixeles, a másik pedig egy 2 megapixeles egység, ami mélységérzékelésre szolgál. Ezen az oldalon rögtön szembetűnhet, hogy nincs ujjlenyomat olvasó a készüléken, ellenben az Enjoy 10 Plus-al.

huawei-enjoy-10

A processzor viszont ugyanaz, tehát az Enjoy 10-ben is Kirin 710F lapkát találunk. A mobil háromféle memóriakiosztással érkezik, 4 GB RAM mellé választhatunk 64 vagy 128 GB-os tárolót, és van 6/64 GB-os variáns is. Az Enjoy 10-ben egy 4000 mAh-s akkumulátort találunk, amit sajnos csak a hagyományos microUSB csatlakozón keresztül tudjuk tölteni.

huawei-enjoy-10-2

Android 9 Pie rendszerrel és EMUI 9.1 kezelőfelülettel csomagolhatjuk ki a dobozból. A Huawei Enjoy 10 értékesítése november 1-től kezdődik, a mobilt négyféle színben, és átszámítva 50 ezer forintos kezdőáron lehet majd megvásárolni, de első körben csak Kínában. A globális startról még nem érkezett hír.

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.