Bemutatkozott a Realme GT 2 okostelefon

realme gt2

A Realme sem tétlenkedik, hiszen újabb okostelefont mutatott be. Elsőként a Pro verzió került bemutatásra, de most megjelent a Realme GT 2 készülék is.

crypto50

A Realme a legújabb csúcskészüléke mellett, egy sima modellt is piacra dobott Realme GT 2 néven, amit több színben lehet majd megvásárolni. Az alap kiadás ára, mai árfolyamot számítva durván 125.000 Ft lehet. Egyelőre még csak Kínában lesz kapható a termék és arról egyelőre még nincs hír, hogy elérhet-e Európába valamikor.

Úgy tűnik, hogy a cégnél most nagyon odafigyelnek a környezettudatos alapanyagok felhasználására, hiszen a csomagolásban is szinte már semmilyen műanya nem lesz megtalálható, emellett a hátlapról is azt mondják, hogy a papír ihlette. Ezt egyelőre nem tudni mit jelent, kézbe kell fogni a terméket.

realme gt2

Hardveresen egy Snapdragon 888 fog dolgozni a készülékben 8GB vagy 12 GB RAM és 128 GB vagy 256 GB belső tárhely mellett. minden bizonnyal utóbbi fix, nem bővíthető majd tovább. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit egy 65W-os töltővel lehet feltölteni.

realme

Kamerák tekintetében összesen 3 lencse kapott helyet a hátlapon, aminek a fő érzékelője egy Sony IMX766-os optikai képstabilizálással felszerelt szenzor. Szoftveresen Android 12-es alapokon Realme UI 3.0 fog a készüléken futni. A termék rendelkezik NFC-vel és sztereó hangszórókkal is.


Forrás