Bemutatkozott a Realme GT 2 Pro okostelefon

realme

Ahogy azt megírtuk nektek, a kínai vállalat még egy nagy dobással készül az év végére és most be is mutatták a Realme GT 2 Pro okostelefont, mi pedig mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

crypto50

A Realme GT 2 Pro okostelefont a mai napon mutatta be a kínai vállalat. Ez az első olyan okostelefonja a cégnek, ami az új Snapdragon 8Gen1 SoC lapkát használja.

Arról még egyelőre nincs hír, hogy mikor dobhatják piacra a terméket és milyen árazást fog megkapni, de valamikor a következő év elején már biztosan kapható lesz a készülék.

realme

Az okostelefon egy 6,51 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Super AMOLED kijelzőt kapott meg, amiben egy 32 MP-es szelfi kamera található. A hátlapon összesen három kameralencse van a kameraszigeten egy LED villanó mellett. Részleteiben egy 50 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es mélység szenzor. Érdemes kiemelni, hogy az ultraszéles lencse akár 150 fokban is képes fényképet rögzíteni, így sokkal több minden fér bele a képbe.

Hardveresen, ahogy már említettem, egy Snapdragon 8Gen1 SoC dolgozik a készülékben. Ez mellé 8 GB vagy 12 GB RAM társul, kiadástól függően. A belső tárhely az alap modellnél 128 GB, de jön belőle 256 GB és 1 TB-os változat is. A belső tárhely fix, nem bővíthető tovább.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, ami méretesnek mondható. Ezt egy 65W-os gyorstöltővel tudjuk a leggyorsabban feltölteni vezetékesen. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá van építve, emellett sztereó hangzást kapunk a készüléknél. Szoftveresen Android 12 fut majd a készüléken, a Realme UI 3.0 társaságában.


Forrás