Bemutatkozott a Vivo V23e 5G okostelefon

vivo

A kínai cég bemutatta legújabb okostelefonját a Vivo V23e 5G készüléket, ami erős hardverrel és nagy felbontású kamerákkal érkezett meg. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Vivo egy újabb okostelefont dobott a piacra így az év vége fele, ami a közép kategóriát erősítheti. A Vivo V23e 5G durván 125.000 Ft-os áron vásárolható meg kék és fekete színben, egyelőre még csak Kínában. Arról még nincs hír, hogy más régióban is megjelenhetnek a termékek.

A mobiltelefon egy 6,44 colos FHD+ felbontású AMOLED kijelzőt kapott meg, ami mellett csepp alakban helyezkedik el a 44 MP-el felbontású szelfi kamera. Szoftveresen Android 11 fut a készüléken a Funtouch 12-es verzió mellett.

Hardveresen a Vivo V23e 5G egy 6 nm-en gyártott nyolcmagos MediaTek Dimensity 810G dolgozik a készülékben, 8GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. Utóbbi tovább bővíthető MicroSD kártya segítségével.

A hátoldalon összesen három kamera szerepel a LED villanó mellett. Egy 50 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró lencse. Az érzékelők egymás alatt helyezkednek el.

Az akkumulátor kapacitása nem túl acélos a mai mezőnyhöz képest, hiszen 4050 mAh-es, amit egy 44W-os gyorstöltővel lehet feltölteni, USB Type-C porton keresztül. 0-100%-ra mindössze harminc percre van szüksége a töltőnek a gyártó szerint. Az ujjlenyomatolvasó a kijelző alá van építve, míg a 3,5 mm-es Jack csatlakozó innen is eltűnt.


Forrás