Binance modullal bővült az Androidos Brave böngésző

Néhány alkalommal olvashattatok már oldalunkon a Brave böngészőről. Aki szeretne többet megtudni róla nézzen rá korábbi cikkeink egyikére ezen a linken.

A böngésző legújabb Androidos frissítése a Binance modul használatával bővült. Ha valaki nem ismerné, a Binance az egyik legnagyobb kriptotőzsde a piacon.

A fejlesztő cég az asztali verziót használók számára ezt a modult már Áprilisban elérhetővé tette, azonban mostantól az Androidos felhasználók is használhatják az új modult.

Az 1.17-es verzióval lesz elérhető ez az újítás, a felhasználók megtekinthetik a Binance számlájuk egyenlegét, azonnali vásárlást vagy eladást indíthatnak és befizetésre is lesz lehetőség.

A Binance modul új lapon jelenik meg, akárcsak az asztali verzióban. Az Androidos felhasználóknak a modul összekapcsolásához a „Csatlakozás” gombra kell kattintaniuk és hitelesíteniük kell fiókjukkal.

Ha szétválasztjuk a modulokat akkor a Brave nem fog hozzáférni a Binance fiókunkhoz. Akinek nincs szüksége az új modulra, nyugodtan el is rejthetni az „Edit” opció kiválasztásával, majd az eltávolítással.

A felhasználók körében egyre népszerűbb a Brave, már több mint 20 millió aktív felhasználójuk van, ami nem annyira meglepő, hiszen eltünteti a kéretlen reklámokat és még pénzt is lehet keresni vele. Próbáld ki!

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.