Dizájn képeken az Oppo Reno 10 Pro+

oppo

A kínai vállalat már dolgozik az új generációs készülékén a pletykák szerint, annak ellenére, hogy nemrég debütált az előd sorozat. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről.

Az Oppo novemberben leplezte le az Oppo Reno 9 sorozatot, ami Kínában érhető el egyelőre és nem tudjuk, hogy mikor indulhat el a globális értékesítés abból kiindulva, hogy Magyarországra most ért el még csak nemrég az Oppo Reno 8 sorozat, ami elég húzós áron érhető el itthon is. Ennek ellenére a napokban már az új szériáról érkeztek a pletykák.

Elég közel van még a bemutatási dátum, de ahogyan az lenni szokott a szivárogtatók és a fejlesztők nem állnak le, amit nagyon jól mutat az a tény, hogy az első dizájnt bemutató képek már meg is jelentek az interneten.

Ezek alapján kijelenthető, hogy az Oppo Reno 10 Pro+ egy új formavilágot hozhat majd el a cég életébe.

A kameraszigetben három lencse fog majd helyet kapni, egy főkamera, egy valószínűleg széles látószögű lencse és a kép alapján külön elhelyezve egy periszkópos lencse, ami a középkategóriában először jelenhet majd meg. Persze ez az újdonság valószínűleg csak az év végén jelenhet majd meg, mindenesetre jó látni, hogy ilyen képességekkel rendelkezhetnek majd az új termékei a vállalatnak.


Forrás