Hivatalos bemutatási dátumot kapott az Oppo Reno 8T

A kínai vállalat napokon belül egy újabb taggal bővítheti az Oppo Reno 8 sorozatot. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az Oppo Reno 8T okostelefonról.

Már egy ideje lehetett arról olvasni a szivárgásokban, hogy az Oppo egy új taggal tervezi kibővíteni a Reno 8 sorozatot, ami néhány piacon lesz csak elérhető.

Ez a készülék nem más, mint az Oppo Reno 8T, aminek a hivatalos bemutatási dátuma is kiderült a napokban. Elsőként a Fülöp-szigeteken lesz majd beszerezhető a készülék, a február 8-án tartott bemutató után.

Kétféle szín lesz elérhető, ahogyan az a képen is látszik: fekete és bőr narancssárga. A készülék állítólag LTE kiadásban és 5G kivitelben is kapható lesz. Előbbi modellben hardveresen egy MediaTek Helio G99 kaphat majd helyet, míg utóbbi termékben egy nyolcmagos Snapdragon 695.

A forrás szerint a Fülöp-szigetekre a 4G kivitel fog megérkezni, aminek 108 MP-es hátlapi kamerája lehet. Ez pedig még mindig nem minden, ugyanis a forrás szerint a cég állítása szerint a szelfi kamera felbontása is 100 MP-es lesz. Kíváncsian várjuk a végleges bemutatót és azt, hogy végül mik lesznek a végső specifikációk.


Forrás