Képeken az új Oppo Reno 8T

A kínai vállalat a jelek szerint hamarosan egy új okostelefont fog bemutatni Oppo Reno 8T néven, amit most képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A globális piacra nemrég érkezett meg az Oppo Reno 8 sorozat, de még mindig vannak olyan piacok, ahol nem elérhetőek ezek a termékek. Köztük van India is, viszont a szivárgások szerint február elején oda is megérkezhetnek a termékek. Sőt itt debütálhat először az Oppo Reno 8T okostelefon is, ami a napokban render képeken tűnt fel.

A készülék több tanúsítványban is feltűnt, amiből kiderült, hogy lesz 4G képes és 5G képes kiadás is. Az alábbi képen előbbi látható, de valószínűleg az 5G-s variáns is hasonlóan fog majd kinézni.

Eszerint a hátlapon három kameralencse fog majd helyet kapni, amik két kör alakú kameraszigeten fognak elhelyezkedni. Az előlapon a szelfi kamera Infinity-O kivágásban kap majd helyet a bal felső sarokban.

A képek alapján a kijelző nem lesz lekerekítve, a forrás szerint pedig ennek a típusa AMOLED lesz. Összesen kétféle hátlappal érkezhet meg majd a termék, lesz egy sima fekete és egy narancssárga bőr is. További specifikációkról sajnos nincs információ, sem arról, hogy más piacon is beszerezhető lesz-e a termék.


Forrás