Kiderülhetett mikor érkezik az Oppo Find N2 Flip globálisan is

A kínai vállalat napokon belül bemutathatja az Oppo Find N2 Flip okostelefon globális változatát. Mutatjuk, hogy mikor történhet meg a megjelenés és milyen specifikációkkal fog megérkezni.

Az Oppo még a tavalyi év végén mutatta be Kínában az Oppo Find N2 Flip okostelefont, ami a Samsung Galaxy Z Flip sorozatnak lehet a kihívója. Már egy ideje pletykálták, hogy a globális piacra is megérkezhet majd a termék, amit a szivárgások meg is erősítenek.

A legújabb hírek szerint februárban jelenhet meg az MWC kiállításon, de pontos napot egyelőre még nem tudunk.

Az biztos, hogy a globális piacon meghatározó lesz az, hogy milyen áron lesz majd kapható a készülék, hiszen, ha egy áron vagy esetleg magasabb áron jelenik meg, mint a Samsung Galaxy Z Flip 4, akkor nem sok esélye lesz a terméknek. Igaz van egy két specifikáció, aminek talán jobbnak mondható az Oppo megoldása, de összességében természetesen a Samsung modellje az erősebb.

Hardveresen állítólag egy MediaTek Dimensity 9000+ SoC lapka fog a termékben dolgozni, a RAM méret 8 GB lesz, a belső tárhely pedig 256 GB. Szoftveresen természetesen Android 13 rendszer fut majd a készüléken.


Forrás