Egy nagyon hasznos új funkciót kap a Google Chrome

Valószínűleg veled is történt már olyan, hogy a Google Chrome-ban a nagy sietségben véletlenül pont egy olyan böngészőfület zártál be, amit nem kellett volna. Persze az adott oldalt meg lehet nyitni újra, de az oda beírt adatok ilyenkor már elvesznek. A Chrome fejlesztői most erre kitaláltak egy jó megoldást. 

INLOCK

A közeljövőben jön egy olyan új funkció, amivel a véletlenül bezárt fülek visszaállíthatóak lesznek a bennük lévő adatokkal együtt, áthidalva ezzel az óvatlan kattintásokat. Az előkészítés előtt álló új funkció a leírása alapján hasonló elven fog majd működni mint a Google Chrome oda-vissza nyilai, ezek előnyét valószínűleg nem kell bemutatni senkinek sem, jóval gyorsabban csalhatjuk elő a korábban böngészett oldalakat, mintha újra begépelnénk a domaint. Persze várható egy apró megkötés is, mindössze 15 másodpercünk lesz a gyorsítótársból újra betölteni a véletlenül bezárt oldalt, de ennyi idő bőven elég kell, hogy legyen, főleg ha kap valamilyen billentyűparancsot is a funkció.

Chrome

Az még nem tiszta, hogy ezt az újítást mikortól teszik majd mindenki számára elérhetővé, abból kiindulva, hogy még a Chrome fejlesztői verziójában a Canaryben bukkant fel biztosan várni kell rá pár hetet.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

A Google Chrome folyamatosan új funkciókkal bővül, ha nem is minden héten, de havonta kapunk egy olyan csomagot, ami a legtöbb felhasználó számára valamilyen hasznos újítást tartalmaz.