Egyre több infó érkezik az 5G képes Motorola RAZR-ról

Érdekes hírek jöttek a tavaly bemutatott Motorola RAZR folytatásáról. Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal sem egy csúcskategóriás mobilra kell számítanunk.

2019 novemberében mutatta be -a már Lenovo tulajdonában lévő- Motorola a RAZR 2019 készüléket. Az eszköz ötvözte a mai technológiát a 2000-es évek elején népszerű RAZR dizájnjával. A dizájnt illetően egy rossz szavunk sem lehet a RAZR 2019-re. A készülék azonban nem igazán lett népszerű, ami a benne lévő elavult rendszerchipnek és az ehhez társuló magas árnak volt betudható. Az új generációs hálózatokra sem tud kapcsolódni a masina, ezért a Lenovo úgy döntött, hogy egy 5G-s RAZR-t is piacra dobnak. Hátha sikerül kozmetikázni az eladásokon.

Ezzel kapcsolatban már korábban hallhattunk ugyan híreket de most további viszont friss infók jöttek több megbízható forrástól. A debütálással kapcsolatban azért még akadnak ellentmondások. Evan Blass szerint augusztusban leplezik majd le az új RAZR-t. Egy másik forrás úgy tudja csak 2021-ben fog érkezni.

A külső elvileg nem változik, marad a 6,2 hüvelykes főképernyő és a 2,7 hüvelykes másodlagos panel. Támogatott a dual SIM funkció, egy nano és egy e-SIM használatára lesz egyszerre lehetőségünk. A korábbiak alapján a hátlapon a 48 megapixeles Samsung ISOCELL GM1 szenzort találjuk majd. Az előlapon pedig egy 20 megapixeles kamerával lőhetjük a szelfiket.

A mobilban lévő processzor ezúttal sem lesz egy csúcslapka, név szerint a Snapdragon 765G dolgozik majd a motorháztető alatt. A tárhely ezúttal is 256 GB, a rendszer viszont Android 10. Az akkumulátor kapacitása 2845 mAh, ami azt jelenti, hogy üzemidővel most sem nem leszünk eleresztve. Ha a bemutató valóban augusztusban lesz, akkor az elkövetkezendő hetekben biztosan hallunk még a RAZR 5G felől.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.