Elég szokatlan dizájnnal jön az Oppo Find X3 Pro

Úgy tűnik 2021 az egyedi kameraszigetekről fog szólni, holnap érkeznek a Galaxy S21 mobilok amiknél ez a dizájnelem “beépül” a keretbe, de többi gyártónál is láthatunk majd érdekes megoldásokat. Hamarosan érkezik az Oppo Find X3 Pro is, aminek a külsője szintén elég szokatlan lesz. 

A Find X3 Pro-nál a kamerasziget elég furcsa látványt kelt, mivel szó szerint kipúposodik a hátlapból. Összesen négy szenzor és egy LED vaku áll majd rendelkezésünkre, köztük állítólag egy egyedi 25x-es nagyítást kínáló makróobjektív. Ez mellé várható két darab 50 megapixeles a Sony-tól, valamint egy zoom kamera, ami 2x-es vagy 3x-os nagyítást kínál.

Meglepő módon periszkópos zoomkamera nincs, ami elég szokatlan egy csúcsmobilnál. A motorháztető alá gyaníthatóan Snapdragon 888 kerül, tárhely és memóriakiosztás tekintetében pedig több modellre is lehet számítani. Állítólag támogatott lesz a gyorstöltés is, az Oppo-t ismerve valószínűleg magasra teszik a lécet ezen a téren az elődmodell például kábelesen 65W-tal lehetett tölteni.

Az Oppo Find X3 sorozat bemutatójára március végén, április elején kerülhet sor, a készülék első körben Kínában lesz majd elérhető, a globális megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem jött hír.