Élő képeken az olcsó Realme 9 5G

realme

Hamarosan újabb okostelefont dobhat piacra a kínai gyártó, ezúttal Realme 9 5G néven. Mutatjuk, hogy mit lehet már tudni az újdonságról.

crypto50

Már egy ideje lehetett arról hallani, hogy hamarosan új olcsó Realme okostelefon érkezik a piacra. A kínai gyártó nagyon jó áron árul okostelefonokat, itt az európai régióban is. Több helyen megírták, hogy hamarosan bemutatkozhat a Realme 9 Pro és Realme 9 Pro + okostelefon. Nemrég viszont feltűnt egy új termék is a képben, ami Realme 9 5G néven kerülhet bemutatásra.

Az okostelefon egy FCC tanúsítványban tűnt fel, ahol kiderül az is, hogy nagyon nagy a hasonlóság az előd modellel, a Realme 8 5G-vel, egyedül a típusszám, ami más a dokumentációban. A készülékről élő képek is kiszivárogtak, amiből itt láthattok egyet.

realme

A készülékről pluszban az is kiderült, hogy a dobozban egy 18W-os töltő adapter szerepel a szivárgások szerint, míg a Pro modelleknél ezt egy 33W-os töltőfejre cserélték el. Az akkumulátor kapacitásáról egyelőre még nem érkezett hír, viszont az előd modellből kiindulva minimum 5000 mAh-s teleppel számolhatunk.

Valószínűleg a processzor is egy új generációs MediaTek lapka lehet, hiszen a tavalyi évben a Dimensity 700-as processzorral szerepelt a modell. Árazásról és megjelenésről egyelőre nincs hír, viszont amint megtudunk valamit azt megírjuk nektek.


Forrás