Erős hardverrel érkezett meg a Honor Pad V8 Pro tablet

A kínai vállalat a napokban több új készüléket is bemutatott, köztük a Honor Pad V8 Pro táblagépet is, ami elég erős hardverrel érkezett meg. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Honor táblagépei itthon nem igazán ismertek, viszont a kínai piacon elég jól helytállnak, a paletta pedig folyamatosan bővül a cég házán belül.

A napokban egy újabb terméket mutattak be hivatalosan, Honor Pad V8 Pro néven, ami elég erős specifikációkkal érkezett meg.

A Honor Pad V8 Pro legerősebb kiadása durván 190.000 Ft-os áron nyitott, az értékesítés pedig december 30-án indult el Kínában. A forrás megjegyzi, hogy arról egyelőre még nincs információ, hogy Kínán kívül megjelenhet-e majd a termék. Összesen háromféle színben vásárolható meg a tablet: szürke, kék, narancssárga.

Hardveresen egy nyolcmagos 5nm-en gyártott MediaTek Dimensity 8100 dolgozik a készülékben, ami mellé akár 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely társulhat. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó Magic UI 7-et kapunk, így még itt sem érhető el az Android 13-as rendszer.

Amit még érdemes kiemelni az a kijelző, ugyanis egy 12,1 colos FHD+ felbontású és 144 Hz képfrissítésű IPS LCD panellel van felszerelve, ami elég méretesnek ígérkezik. Valószínűleg a Samsung Galaxy S7 FE készülék ellen próbálnak egy vetélytársat felállítani, hiszen az rendelkezik még ekkora mérettel.


Forrás