Itt az új olcsó Lenovo tablet

A Lenovo néhány napja több készüléket is bemutatott, köztük az olcsó kategóriás Lenovo Tab M9 készüléket, ami a belépőkategóriába fog megérkezni. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Lenovo itthon is egy ismert márkának számít, ha a táblagép piacot vesszük alapul, de leginkább az olcsóbb szegmensben kínálnak termékeket, mint például a Lenovo Tab M8 táblagépet, aminek a napokban hivatalosan is bemutatták az utódját Lenovo Tab M9 néven.

A készülék még nem kapható, a forrás szerint pedig valószínűleg a 2023-as év második negyedévében lesz elérhető a termék.

Már a nevéből lehet következtetni arra a tényre, hogy a termék kijelzője 9 colos lesz, hiszen a Lenovo az elnevezésekben mindig megadja a táblagép kijelzőjének a méretét. A panel HD+ felbontással rendelkezik, a típusa pedig LCD. A gyártó szerint a maximum fényerősség 400 nit, ami nem egy nagy szám, de ettől a kategóriától ezt lehet elvárni.

Hardveresen alapból egy nyolcmagos MediaTek Helio G80 dolgozik a termékben, ami mellé 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely társul, utóbbit pedig tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével további 2 TB-ot. Az akkumulátor kapacitása 5100 mAh-es, amit vezetékesen maximum 10W-al lehet majd feltölteni.


Forrás