Itthon is kapható, olcsó kategóriás Samsung tabletre érkezett meg az Android 13

A dél-koreai vállalat szinte már minden készülékét lefrissítette az Android 13-as rendszerre. Most egy újabb termék kapta meg a legújabb rendszert, ami nem mellesleg itthon is elérhető.

A Samsung tavaly október végén adta ki az első Android 13-as frissítéseket a Samsung Galaxy S22 szériára, most pedig már ott tartunk, hogy szinte az összes jogosult okostelefon lefrissült és ugyan ez a helyzet a tableteknél is.

Persze akad még egy-egy olyan modell, amin még nem fut a legújabb rendszer, ilyen a Samsung Galaxy Tab A8 is, vagyis ilyen volt, ugyanis a napokban erre a termékre is elérhetővé vállt.

tab a8

A Samsung Galaxy Tab A8 a 2021-es év végén jelent meg alapból az Android 11-es rendszerrel, így itt még évekig várhatóak a frissítések a termékre. Itthon is elérhető a tablet kétféle kivitelben: van egy sima Wifi és egy LTE képes kiadás is. Állítólag a legtöbb kontinensen letölthető az új verzió, legalább is a forrás szerint.

Ha te ilyen készülékkel rendelkezel és a rendszer nem dobta fel automatikusan értesítésnek azt, hogy frissítsd le a termékedet, akkor menj bele a beállításokba és ott a szoftverfrissítés fül alatt ellenőrizni tudod azt, hogy naprakésze a terméked.


Forrás