Idén nem lesz új iPad

A napokban egy új hír érkezett az Apple háza tájáról, ami szerint az idei évben nem lesz új iPad, csak a 2024-es évben. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az amerikai vállalat a tavalyi évben több új iPad készüléket is bemutatott, köztük az új iPad Mini, iPad Air és iPad 10-es készüléket is. Úgy tűnik viszont a legújabb jelentések szerint, hogy az idei évben nem fog változni a portfólió. Ez a hír egy nagy szivárogtatótól érkezett, aki a legtöbb esetben hiteles információkat oszt meg a közönséggel.

Állítólag leghamarabb a 2024-es év első negyedévében fog megjelenni új iPad, ami nem lesz más, mint az iPad Mini 7 készülék. Persze ez nem hivatalos információ és befolyásoló tényező lehet az előd modell fogyása a piacon, ami valljuk be nem egy tömegcikk.

Persze adott a felső kategóriás teljesítmény, viszont majdnem akkora, mint egy okostelefon, legalább is szinte megegyezik a Samsung Galaxy Z Fold 4 méretével.

A szivárogtató szerint a 2024-es évben érkezni fog egy hajlítható kijelzős tablet is, ami minden bizonnyal OLED kijelzővel fog rendelkezni. Mindezek mellett érkezhet az első iPad Pro modell is, ami szintén OLED kijelzővel fog rendelkezni, ami egy új szintet hozhat el a cég életében a táblagépek piacára is.


Forrás