Európába jön a Huawei zenei streaming szolgáltatása

huawei-music-cover

Több éves várakozás után végre Európában is elérhető lett a Huawei zenei streaming szolgáltatása a Huawei Music, ami már megannyi zeneszámot tartalmaz.


Mivel a Huawei már nem támaszkodhat a Google-ra, ezért kénytelen saját maga biztosítani a felhasználóknak azokat a szolgáltatásokat amiket az USA szankciói miatt elvesztett. A kínai cég nemrég társult a Squiddel, ami a friss híreket hozza majd el a Huawei telefonokra. A Squiddel egyébként már jó ideje elérhető Androidon, csak nem igazán volt népszerű.

huawei-music-1

A közelmúltban egyébként a Huawei bemutatta saját videó streaming szolgáltatását is, ami február közepén indult el. Most pedig egy újabb alapvető applikációval tettek elérhetővé az Európában lakó ügyfeleik részére is. A Huawei Music névből valószínűleg sokan már sejtik, hogy egy zenei streaming szolgáltatásról van szó. Még 2018-ban kaptunk ígéretet arra, hogy Európában is elérhetővé teszi ezt a Huawei, végül most kaptuk meg.

huawei-music-2

Ugyan nem egy Spotify a Huawei app-ja, de rengeteg zeneszámot megtalálunk rajta, valamint több nyelven is elérhető. Az alkalmazás az AppGalery-ből már elérhető, és más gyártók Androidos eszközeire is tudjuk telepíteni a Huawei Music hivatalos honlapjáról. A Huawei és Honor mobilokkal pedig előre telepítve érkezik.

Az ára véleményem szerint egy picit drágább mint a hasonló szolgáltatásoké, ez havi 9,99 eurót, vagyis a jelenlegi árfolyamon körülbelül 3500 forintot jelent.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.