Európába tart a Realme GT Neo 2

realme

A Realme nemrég mutatta be legújabb készüléket, ami csúcshardverrel és nagyon jó árazással érkezett meg. Úgy tűnik, hogy hamarosan Európában is megjelenhet a Realme GT Neo 2, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai cég két hete mutatta be legújabb készülékét, ami a Realme GT Neo sorozatba tartozik. Kínában debütált először a termék, viszont a cég európai-indiai vezérigazgatója megerősítette, hogy hamarosan Indiában kapható lesz a készülék és itt az európai piacot sem zárta ki.

A pletykák szerint egy 8GB/128GB-os verzió és egy 12GB/256GB-os verzió lesz kapható 130.000 Ft-os és 160.000 Ft-os áron. A forrás szerint fekete, kék és menta zöld színben lesznek elérhetőek a készülékek. Utóbbi fekete csíkokkal és Realme felirattal felvértezve.

realme

Hardveresen a Realme GT Neo 2 egy Qualcomm Snapdragon 870-es lapkakészletet kapott meg, ami garantáltan csúcsteljesítményt nyújt. A kijelző egy 6,62 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző, ami mellé egy 16 MP-es szelfi kamera társul. A hátlapon egy 64 MP-es főkamera helyezkedik el, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es makró lencse társaságában.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit 65W-os maximális töltési sebességgel lehet feltölteni. A cég szerint 0-100%-os állapotra mindössze 36 percre van szükség. Szoftveres fronton pedig a legújabb Android 11-es felület áll a felhasználók rendelkezésére.


Forrás