Exynos lapkával jöhet a Google Pixel Watch

Az amerikai vállalat hamarosan debütáló okosórájában Exynos lapka dolgozhat, amit a Samsung biztosíthat számára. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

crypto50

Már többször megírtuk nektek, hogy hamarosan a Google is piacra dobhatja az első saját okosóráját Google Pixel Watch néven, rögtön három méretben. A pletykák már évek óta szólnak arról, hogy érkezhet egy ilyen termék, de folyamatosan halasztják.

Az amerikai vállalat, a napokban a hivatalos fejlesztői konferenciáján megerősítette, hogy dolgoznak egy okosórán, ami hónapokon belül megjelenhet. Ha reálisan kellene tippelnünk, akkor azt mondanánk, hogy majd a Google Pixel 7 sorozattal fog debütálni majd a termék.

A legújabb jelentés szerint, egy Exynos 9110-es lapka dolgozhat majd a készülékben, ami egy 10 nm-es gyártási folyamaton készül és kifejezetten okosórák számára gyártja a dél-koreai vállalat. Ez a lapka dolgozott a Samsung Galaxy Watch készülékben is, ami nem mondható, ami darabnak, így a hardver sem az.

Állítólag azért nem egy újabb lapkát fog használni majd a cég, mert már a régóta fejlesztett óránál mindent a fentebb említett processzorra írtak, így még később jelenne meg majd a termék. Összehasonlításképpen a Samsung Galaxy Watch 4 sorozatban, egy Exynos W920 dolgozik, ami egy 5 nm-es eljáráson keresztül készül.


Forrás