Ez itt a OnePlus okosóra

watch

A legtöbb nagy mobiltelefon gyártó rendelkezik okos eszközökkel, hogy szélesítsék a cég portfólióját. Idén így tett a OnePlus is és bemutatott egy új okosórát.

INLOCK

A kínai cég az utóbbi időszakban folyamatosan zárkózik fel az élmezőnybe a mobiltelefon piacon. Márciusban a bemutattak egy egyedi okosórát, ami árazása miatt lehet vonzó sok ember számára.

watch

Specifikációkat tekintve az okosóra egyedül 46 mm-es változatban jelent meg. Kétféle színből választhat a felhasználó. Az egyik az ezüst, a másik pedig a fekete. A készülék tipikus óra kialakítást kapott, tehát kör alakú. Az egyik oldalán pedig látszódik a OnePlus felirat. Az oldalán két gomb található, a keret rozsdamentes acélból készült. A gyártó azt is kiemelte, hogy minden órát kézzel políroznak, 20 különböző kezeléssel. Az okosórák szíjai fluorelasztomer anyagból készültek, viszont cserélhető a szíj, ezért nem csak a gyári szíjakat lehet használni az órákon. A szíj nélküli okosóra méretek a következők: 46,4 x 46,4 x 10,9 mm, a súlya pedig 45 gramm.

Az alap kiadás mellett érkeznek limitált kiadású okosórák is. A Cobalt Limited Edition. Ez a kiadás kobaltötvözetből készül, ami 2x olyan nehéz, mint a rozsdamentes acél. Ez a változat bőrszíjjal kapható, tehát egy elegánsabb vonalat képvisel.

cobalt

Május 24-én a kínai OnePlus bemutatott egy Cyberpunk 2077 Limited Edition-t. Ez egyelőre Kínában lesz kapható. Az óra specifikációk tekintetében megegyezik az alapmodellel, egyedül dizájnban van eltérés. Az óra citromsárga és fekete kerettel rendelkezik. Ugyanígy az óra szíja is ezekből a színekből áll össze. Ami nagyon egyedivé teszi ezt a kiadást, az az okosóra töltője, ami a következő képen látható. Ez az okosóra Kínában már előrendelhető, június 1-től pedig kapható lesz. A hírek szerint 200 dollár környékén mozog majd az ára.

Egy szivárgás alapján érkezhet egy Harry Potter Limited Edition is. Az óra várhatóan hat exkluzív, egyedi óraszámlapot kaphat. Ezek a következőket ábrázolják: Roxfort címer, Roxfort kastély és a négy varázslóház címere. Arról nincs hír, hogy kialakításban és dizájnban miben különbözhet a többi kiadástól és egyelőre arról sincs hír, hogy mikor érkezhet az okosóra.

harry potter

Specifikációk

A OnePlus Watch 1,39 colos Amoled kijelzővel rendelkezik. A készülékben egy saját gyártású STM32 lapkakészlet foglal helyet, 1 GB RAM és 4 GB tárhely társaságában. Az órával mérhető pulzusszám, véroxigénszint, stressz-szint, alvásfigyelés és több mint 110 féle aktivitás. A készülékben van NFC és GPS is. Vízállóság tekintetében 5 ATM nyomásig vízálló, emellett megkapta az IP68-as tanúsítványt is. Az akkumulátor kapacitása 402 mAh.

Forrás: 1,2,3