Ezek lettek a legnépszerűbb Google Play alkalmazások 2021-ben

google

A Google kiadta a hivatalos listát arról, hogy mely alkalmazások voltak a legjobbak a Play Áruházban a 2021-es évben. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Google minden évben kiadja, hogy mely alkalmazásokat tartották legjobban az adott évben és melyeket a felhasználók. Ez egy jó visszajelzés a fejlesztők számára, hiszen megtudhatják mit kedvelnek a felhasználók és mit tart jónak a vállalat.

Az eddigi években külön díjazta a különböző kategóriát az amerikai vállalat. Most viszont a díjazásnál egy kategória alá vették a Wear OS-re és a Google TV-re készített applikációkat.

A vállalat a díjazásnál első sorban azt vette alapul, hogy mennyire innovatívak az alkalmazások, emellett milyen új játék funkciókat fejlesztettek. Csak úgy, mint a tavalyi évben is, az első helyeket azok az alkalmazások foglalták el, amik a felhasználó önfejlesztésért, jobb megismeréséért készültek, hogy minél többet megtudjon magáról a letöltő. Ilyen a Balance alkalmazás, ami az első helyen végzett. Ez segít relaxálni és meditálni. Az alkalmazás díjmentesen tölthető le a Play Áruházból.

pokemon

A legjobb játékért járó díjat a Pokemon UNITE nyerte el, ami a legjobb dinamikus játékélményt nyújtja, emellett személyre szabott fantáziadús élményt biztosít a Google szerint. A lista élén még ott helyezkedik el a Bird Alone és a Donut County.

A felhasználók is megválaszthatták a szerintük legjobb alkalmazást. A sima alkalmazáskategóriában a Paramount+ applikáció volt a győztes, míg a játékoknál a Garena Free Fire Max.


Forrás