Ezzel a dizájnnal jöhet a Galaxy S21 FE

A Samsung idén is ontja ki a jobbnál jobb készüléket. Így van ez a valószínűleg 2021 nyarán bemutatásra kerüli Samsung Galaxy S21 FE-vel is, ami, ha ugyan olyan jó ár-érték arányú modell lesz, mint elődje nagy siker lehet.

A Samsung Galaxy Fan Edition sorozat első kiadása az újradolgozott Samsung Galaxy Note 7-nél jelent meg először és aztán a 2020-as évben következett a folytatása. Ez a termékvonal nem csupán a nevéből adódóan a rajongóknak szól, hanem mindenkinek, aki jó áron vásárolna csúcskészüléket. A tavalyi modellben minden olyan tulajdonság megtalálható, amit egy felső kategóriás készülék jellemez. Vezeték nélküli töltés, Vízállóság, optikai zoom lencse, gyönyörű 120 Hz-es Amoled panel és nagy akkumulátor a felső kategóriás hardver mellett.

Ennek a szériának jön idén az újabb verziója, valószínűleg a nyár vége felé. Az eddigi szivárogtatás alapján már kiderült, hogy ötféle színben érkezhet a készülék legalább: ezüst, rózsaszín, ibolya, fehér és zöld színben. Emellett azt is tudni lehet, hogy 128 GB vagy 256 GB-os verzió lesz majd kapható. A kijelző valószínűleg 6,4 colos lesz.

Most új renderképek szivárogtak ki, amin látható a hasonlóság a Samsung Galaxy S21 dizájnjával. Ha jól megnézzük a képet, akkor a kamera és a keret elválasztásánál, viszont máshogy oldják meg a külsőt. Persze ezek még nem hivatalosak képek, hanem találgatások és változhat a dizájn, viszont iránymutatásnak megfelelő lehet.