Fizetős posztok bevezetésére készül az Instagram

Friss infók szerint egy előfizetéses rendszer kidolgozásán dolgozik az Instagram. Lehet tehát készíteni a bankkártyát, ha továbbra is szeretnéd kedvenc influencered minden lépését követni. 

INLOCK

Egy olasz fejlesztő, Alessandro Paluzzi érdekes nyomokra bukkant az Instagram sorai között, ezek szerint a közösségi média platform egy olyan rendszer bevezetésén dolgozik, ami a Twitter Super Follow-hoz hasonló, vagyis bizonyos tartalmakat csak az után lehet majd megtekinteni ha fizettünk érte. A TechCrunch már fel is vette kapcsolatot az Intagrammal, a cég képviselője pedig elmondta, hogy valóban dolgoznak egy ilyen rendszeren, de a bevezetését még jóval később tervezik.

Paluzzi úgy gondolja, hogy az előfizetéses rendszert a Stories esetében fogják csak bevezetni, tehát a képmegosztóra töltött képek továbbra is szabadon megtekinthetőek lesznek. A profilokhoz kapcsolt videók és történetek egy része viszont csak annak a körnek válik majd megtekinthetővé, akik erre előfizettek. Azt még nem tudni, hogy nagyságrendileg mekkora összeggel kell majd kalkulálni, nyilván ezen a influencerek is variálhatnak majd egy picit, tehát összességeben rajtuk fog múlni, hogy mennyi pénzzel húznak majd le bennünket.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

Az eddig kiszivárgott információk szerint az ilyen fizetős képeket és videókat nem lehet lementeni sem és az Instagram mindig jelezni fogja, hogy melyek a normál és a fizetős kategóriába tartozó feltöltések. Az influencerek valószínűleg örülni fognak ennek az új “funkciónak” az már egy másik történet, hogy a felhasználókat miként lehet majd rávenni egy ilyen előfizetésre.